Kullanım Koşulları (Son Güncelleme Tarihi: 28.01.2018)

Maksimum Yaşam’a hoş geldiniz!

Aşağıda hükümleri yazılı olan “Kullanım Koşulları”, www.maksimumyasam.com uzantılı web sitemizdeki (Site) hizmetlerden faydalanabilmeniz ve etkinlik biletlerini satın alabilmeniz için gerekli kuralları içerir. Sitemizi ziyaret etmekle veya kullanmakla, bu Koşullarını okuduğunuzu, içeriğini anladığınızı, bu koşullarla bağlı olduğunuzu, bu Koşullara ve Site ile ilgili bütün cari kanunlara, yönetmeliklere ve mevzuata uygun davranacağınızı açıkça kabul, beyan ve taahhüt etmiş bulunuyorsunuz. İlaveten, işbu Kullanım Koşulları ile, “bilet satın alma siparişinizin onaylandığı takdirde ödeme yükümlülüğü altına gireceğiniz konusunda açık ve anlaşılır şekilde bilgilendirildiğinizi” de önemle belirtmek isteriz. Maksimum Yaşam Eğitim Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. ve maksimumyasam.com (ikisi birlikte “Maksimum Yaşam” olarak anılacaktır), herhangi bir zamanda, bu koşullarda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu koşullar, sitede ilan edilir edilmez derhal yürürlüğe girer. Bu nedenle lütfen sitenin bu sayfasını düzenli olarak takip edin. Maksimum Yaşam’dan etkinlik bileti ve sair bir hizmetin satın alınması ile ilgili olarak ise, Sitemizde yer alan, “Politikalar ve Satış Sözleşmesi” ve ayrıca “Gizlilik Beyanı” hükümlerinin okunması ve incelenmesi gerekmektedir.

Hükümleri:

1- Sitenin içeriği ve yazılımı, Maksimum Yaşam’a ve/veya onun tedarikçilerine ait olup, Türk ve uluslararası telif hakkı mevzuatıyla korunmaktadır. Site sayfalarına kanuni telif hakkı uyarısı ve çeşitli tanıtma yazıları konulmuştur. Bu uyarı ve yazıların silinmesi veya kaldırılması ya da değiştirilmesi yasaktır. Lütfen bu uyarıyı veya tanıtma yazılarını ya da bunlarla birlikte verilen ek bilgileri silmeyin veya kaldırmayın ya da değiştirmeyin.

2- Bu Siteyi sadece kişisel kullanımınız için ziyaret etme ve görüntüleme, Siteden, etkinlikleri izleme, tanıtıcı bilgiler edinme, bilet (veya başka ürünler – merchandise) satın alma ve diğer kişisel kullanımlarınız için yararlanma hakkına sahip olduğunuzu kabul etmektesiniz. Bu kapsamda, Maksimum Yaşam tarafından yazılı olarak yetki verilmedikçe, siteyi kişisel kullanımlarınız haricinde hiç bir şekil ve surette kullanmayacağınızı, sitedeki bilgileri/içeriği/görselleri herhangi bir amaçla kopyalamayacağınızı, yüklemeyeceğinizi, yayınlamayacağınızı, değiştirmeyeceğinizi, türev eserler yaratmayacağınızı ya da bunları kamuya teşhir etmeyeceğinizi veya başka bir şekilde dağıtmayacağınızı ya da sair bir hukuka aykırı ya da yetkisiz tasarrufa konu etmeyeceğinizi de kabul etmektesiniz.

3- Siteyi ziyaret ederek veya kullanarak, yalnızca hukuka uygun amaçlarla Site üzerinde işlem yapabilirsiniz. Site dahilinde yaptığınız her işlem ve eylemdeki hukuki, cezai ya da sair her türlü sorumluluk münhasıran size aittir. Bu kapsamda Maksimum Yaşam ve/veya başka bir üçüncü şahsın fikri veya şahsi haklarına ya da sair haklarına veya malvarlığına tecavüz teşkil edecek şekilde, Site dahilinde bulunan resimleri, metinleri, görsel ve işitsel imgeleri, video kliplerini, dosyalarını, veritabanlarını, katalogları ve listeleri ya da sair herhangi bir bilgiyi, unsuru çoğaltmayacağınızı, kopyalamayacağınızı dağıtmayacağınızı, işlemeyeceğinizi, sair bir tasarrufa konu etmeyeceğinizi, Maksimum Yaşam ile doğrudan ve/veya dolaylı olarak rekabete girmeyeceğinizi kabul, beyan ve taahhüt etmiş bulunuyorsunuz. Maksimum Yaşam, sizin işbu kullanım koşullarına ve/veya hukuka/mevzuata aykırı olarak Site üzerinde gerçekleştirdiğiniz faaliyetler/işlemler nedeniyle üçüncü kişilerin uğradıkları veya uğrayabilecekleri zararlardan doğrudan ve/veya dolaylı olarak, hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Bu kapsamda Maksimum Yaşam’a herhangi bir sorumluluk tevcih edilir ise, ilgili Kullanıcılar Maksimum Yaşam’ın her türlü zararını derhal tazmin edeceklerini de kabul, beyan ve taahhüt ederler.

Sitemizin, izin ve yetki verilmeyen herhangi bir amaçla kullanılması ya da bu kapsamda sair bir tasarruf gerçekleştirilmesi amacıyla, Maksimum Yaşam’ın yazılı izni alınmaksızın, herhangi bir robot, örümcek veya başka otomatik aletler ya da manuel prosesler kullanılması yasaktır.

Maksimum Yaşam’ın çalışmasına müdahale etmek veya müdahaleye teşebbüs etmek amacıyla herhangi bir alet, yazılım veya sair bir donanım/teçhizat kullanmayacağınızı, sitemiz altyapısı üzerine, makul olmayan veya bu alt yapıya orantısız büyüklükte yük getiren herhangi bir işlem yapmayacağınızı da kabul etmektesiniz.

Yetkisiz bilet satışı, sitenin yetkisiz çerçevelenmesi veya siteye yetkisiz bağlantı yapılması ya da sitede bulunan bir robot, örümcek veya başka otomatik aletin yetkisiz kullanımı da dahil olmak üzere sitenin her türlü yasadışı ve/veya yetkisiz kullanımı yasaktır ve bu tür kullanım halinde, gerekli araştırmalar yapılacak ve gerekli her türlü tedbir alınacağı gibi, gerekli yasal ve idari yollara da başvurulacaktır.

4- Maksimum Yaşam’ı, telif hakkına konu olan bilgi ve materyalleri açık bir izin almadan yetkisiz bir şekilde kullanan kullanıcıların hak ve imtiyazları sona erdirilecektir. Özellikle, bu siteye makaleler, görüntüler, öyküler, yazılım veya telif hakkına konu olan veya benzeri içerik koyan kullanıcılar, siteye yükledikleri içeriğin üçüncü şahısların telif haklarına veya sair haklarına (özel hayatın gizliliği veya ifşayı men etme hakları gibi) tecavüz etmediğinden veya bu hakları ihlâl etmediğinden emin olmalıdırlar. Bir kullanıcının bu siteyi yasadışı bir hak tecavüzünün veya hak ihlâlinin bir aracı olarak kullandığı konusunda ilgili telif hakkı sahibinin veya onun temsilcisinin ya da sair bir üçüncü kişinin Maksimum Yaşam’a bildirimde bulunması ya da ihlalin bir mahkeme kararıyla veya ilgili kullanıcının ikrarıyla sabit olması ya da Maksimum Yaşam’ın durumdan herhangi bir şekilde şüphelenmesi/endişe duyması halinde, ihlâlde bulunan kullanıcının bu siteye erişim ve/veya siteyi kullanım hakları iptal edilecektir.

5- Herhangi bir üçüncü kişi tarafından sağlanan ve yayınlanan bilgilerin, içeriklerin, görsel ve işitsel imgelerin doğruluğu ve hukuka/mevzuata uygunluğunun taahhüdü, bütünüyle bu eylemleri gerçekleştiren ve/veya içerikleri siteye gönderen kişilerin sorumluluğundadır. Maksimum Yaşam, Kullanıcı’lar da dahil olmak üzere üçüncü kişiler tarafından sağlanan hizmetlerin/yayınların ve içeriklerin güvenliğini, doğruluğunu ve hukuka/mevzuata uygunluğunu taahhüt ve garanti etmemektedir. Siteyi başka bir siteye bağlanmak amacıyla ya da siteye içerik veya başka bilgiler yüklemek amacıyla kullanmanız da dahil, siteyi haksız/hukuka aykırı kullanmanızdan dolayı üçüncü şahısların maruz kalabileceği zarar ve ziyanları tazmin edeceğinizi de kabul etmektesiniz. Siteyi kullanırken, ilgili mevzuat hükümlerine uyacağınızı faaliyetleriniz ile ilgili olarak mevzuat hükümlerine uymamanız nedeni ile gerek Maksimum Yaşam ve gerekse de 3. kişiler nezdinde doğacak her türlü sorumluluğun bizzat kendinize ait olacağını, bu sorumluluklar nedeni ile Maksimum Yaşam’dan rücuen herhangi bir talepte bulunmayacağınızı, keza bu madde kapsamında Maksimum Yaşam’a yönelebilecek olası talepleri ve zararları derhal tazmin edeceğinizi beyan, kabul ve taahhüt etmektesiniz.

6- Maksimum Yaşam, sitenin kesintisiz veya hatasız olacağını ya da sitenin veya içeriğinin kullanılmasıyla ya da siteye bağlantı yapılmasıyla belirli sonuçların elde edileceğini garanti ve taahhüt etmez. Yine, Maksimum Yaşam, sitede sunduğu hizmetler kapsamında kullanıcılara belirli bir amaca uygunluk, kesintisiz devamlılık, güncelleme, işlevsellik, doğruluk, hatasızlık dahil, açık ya da zımni hiçbir garanti ve/veya vaad vermemektedir. Site ve içeriği “olduğu gibi” ve “mevcut haliyle” esasında sunulmaktadır. Maksimum Yaşam, siteden yüklediğiniz dosyalarda virüs ya da kirletici veya bozucu özellikler bulunmadığını da garanti etmemektedir. Maksimum Yaşam, sitenin belirli bir amaca uygunluğu ve ticari değerine ilişkin garantiler de dahil olmak üzere her türlü başka aleni veya zımni garantiyi de üstlenmemektedir. Maksimum Yaşam sitenin kullanılmasından kaynaklanabilecek zararlar için hiç bir şekil ve surette sorumlu tutulamaz. Maksimum Yaşam, sitenin kullanılmasından ya da Maksimum Yaşam hizmetinin kullanılmasından beklenebilecek sonuçlar konusunda hiç bir garanti vermez.

7- Maksimum Yaşam; sitenin üçüncü şahıs kullanıcıları, Maksimum Yaşam kullanıcıları, reklamcıları ve/veya sponsorlarının işlem ve fiillerinden dolayı sorumlu olmadığı gibi, sizlerin de siteyi ve/veya Maksimum Yaşam hizmetini kullanmanızla ilgili fiil, ihmal ve davranışlarınızdan dolayı hiç bir şekilde sorumlu değildir. Maksimum Yaşam; herhangi bir etkinliği organize eden kişiler, icracılar, kurumlar veya başka üçüncü şahısların siteyle bağlantılı veya siteye atıfta bulunan ürünleri, hizmetleri, fiil veya ihmalleri nedeniyle de sorumlu tutulamaz.

8- Maksimum Yaşam’ın sorumluluğunu sınırlayan hükümlerden herhangi birinin ilgili mahkeme tarafından ilgili mevzuata aykırı bulunması halinde, söz konusu hüküm mevzuata uygun olan ve sorumluluğu en aza indiren mevzuat hükmü kapsamında uygulanacak ve Maksimum Yaşam’ın sorumluluğu buna göre belirlenecektir.

9- Maksimum Yaşam, Site’de sunulan Hizmet’leri ve içerikleri her zaman değiştirebilme; Siteye “blog” koyma, Kullanıcı’ların sisteme yükledikleri bilgileri ve içerikleri, Kullanıcı’lar da dahil olmak üzere, üçüncü kişilerin erişimine kapatabilme ve silme hakkını haizdir. Maksimum Yaşam, bu hakkını, hiç bir bildirimde bulunmadan ve önel vermeden kullanabilir.

10- Maksimum Yaşam, Site üzerinden, Maksimum Yaşam’ın kendi kontrolünde olmayan üçüncü kişilere ve başkaca üçüncü kişilerin sahip olduğu ve işlettiği başka web sitelerine ve/veya portallara, dosyalara veya içeriklere ‘link’ verebilir, yönlendirme yapabilir. Bu ‘link’ler/yönlendirmeler, web sitesini veya siteyi işleten kişinin desteklendiği ya da web sitesi veya içerdiği bilgilere yönelik herhangi bir türde bir beyan veya garanti niteliği taşımamaktadır. Site üzerindeki ‘link’ler vasıtasıyla erişilen portallar, web siteleri, dosyalar ve içerikler, bu ‘link’ler vasıtasıyla erişilen portallar veya web sitelerinde sunulan hizmetler veya ürünler veya bunların içeriği hakkında Maksimum Yaşam’ın herhangi bir sorumluluğu ve/veya taahhüdü yoktur.

11- Maksimum Yaşam, gerekli gördüğü zamanlarda site kapsamındaki hizmetleri/siteyi geçici bir süre ile askıya alabilir veya tamamen durdurabilir. Hizmetlerin geçici bir süre askıya alınması veya tamamen durdurulmasından ya da sitenin kapatılmasından dolayı Maksimum Yaşam’ın kullanıcılara karşı herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

12- İşbu Kullanım Koşulları, Maksimum Yaşam Satış Politikasını ve Beyanı’nı da kapsamakta olup, sitemizi ziyaret edenler ve siteyi kullananlar, söz konusu Satış Politikası ve Gizlilik Beyanı hükümlerini de okuduklarını, bunları kabul ettiklerini ve anılan Politika içeriklerine riayet edeceklerini kabul, beyan ve taahhüt etmişlerdir.

13- Siteyi kullanmakla, site hakkında veya site ile ilgili bir ihtilâfın çıkması halinde, bu ihtilâfın kanunlar ihtilâfı kurallarına bakılmaksızın Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tâbi olacağını ve bu kanunlara göre çözümleneceğini kabul etmiş sayılıyorsunuz. Ayrıca, siteye ve/veya hükümlerine ilişkin herhangi bir ihtilafın doğması durumunda Bodrum mahkemelerinin ve icra dairelerinin görevli ve yetkili olacağını da kabul etmektesiniz.

14- Bu Kullanım Koşullarını ihlâl ettiğiniz takdirde, Maksimum Yaşam Siteyi kullanmanıza son verebilir, gelecekte Siteyi kullanmanıza engel olabilir ve/veya aleyhinize ilgili yasal yollara müracaat edebilir.

Gizlilik Beyanı ve Kişisel Veriler Politikası (Son Güncelleme Tarihi: 28.01.2018)

Maksimum Yaşam’a hoş geldiniz.

Bizim için kişisel bilgilerinizi korumanın çok önemli olduğunu ve bunların gizliliğine saygı duyduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Bu Gizlilik Politikasını, bizimle paylaştığınız kişisel bilgilerinizi nasıl kullandığımızı ve koruduğumuzu açıklamak için hazırladık. Bu Politika www.maksimumyasam.com (“Site”) ve hizmetlerimizi kullanan, ayrıca bilet satın alan tüm kullanıcılar ile bize verilen tüm bilgiler için geçerlidir. Bilet satın almak suretiyle, Gizlilik Beyanı hükümlerini okuduğunuzu, incelediğinizi ve içeriğini aynen kabul etmiş sayılacağınızı önemle belirtiriz. Web sitemizi ve hizmetlerimizi kullanmak ve/veya bilet satın almak suretiyle işbu Gizlilik Politikasında belirtilen uygulamaları ve kuralları kabul etmektesiniz.

Maksimum Yaşam, gizlilik konusunda Türkiye’deki yasal düzenlemelere uymaktadır. Maksimum Yaşam, bu web sitesinin diğer ülkelerin yasalarına tabi olduğu ya da bunlara uygun olarak işletildiği ya da bu web sitesinin herhangi bir kısmının herhangi bir yetkili yargı bölgesinde kullanımı için uygun ya da hazır olduğu hususunda bir taahhütte bulunmamaktadır. Web sitemizi kullanmayı seçenler, bunu kendi inisiyatifleri doğrultusunda riskleri kendilerine ait olarak yapmaktadır ve tüm yerel kanunlar, kural ve düzenlemelere uymakla yükümlüdürler. Bu web sitesini kullanan Türkiye dışından ziyaretçiler, işbu sitenin Türkiye Cumhuriyeti kanun ve düzenlemelerine tabi olduğunu kabul etmekte ve kendi ulusal yasaları kapsamında ortaya çıkacak tüm taleplerinden feragat etmektedirler.

Maksimum Yaşam, işbu Gizlilik Politikasının hükümlerini mevzuat kapsamında değiştirme, üzerinde değişiklik, ekleme ya da çıkarma yapma hakkını saklı tutar. İşbu Gizlilik Politikasında yapılan değişiklikler yine bu web sitesinde yayınlanacaktır. Gizlilik politikamızın en güncel halinden haberdar olmaya devam etmek için zaman zaman web sitemizi kontrol etmenizi öneririz. Bu sayfanın üzerindeki “Son Güncelleme” tarihine bakarak sitemizi son ziyaretinizden beri Gizlilik Politikasının revize edilip edilmediğini anlayabilirsiniz. Lütfen bu Gizlilik Politikasını dikkatle okuyun. Sitemizi kullanmanız ve/veya bilet satın almanız, herhangi bir sınırlandırma, uygunluk ya da değişiklik olmaksızın işbu Gizlilik Politikasına bağlı olmayı kabul etmeniz anlamına gelmektedir. Herhangi bir zamanda, buradaki tüm hüküm ve koşulları kabul etmediğiniz takdirde, bu sitenin kullanımına derhal son vermeniz gerekmektedir.

1. Hangi Bilgileri Topluyoruz

Web sitemiz aracılığıyla iki çeşit bilgi topluyoruz: “Kişisel Bilgiler” (ya da “PII”) ve “Kişisel Olmayan Bilgiler” (ya da “PII-Olmayan Bilgiler”). Kişisel Bilgiler, sizi bir birey olarak tanımlayan ya da tanımlayabilen bilgilerdir (ikamet adresi, telefon numarası ya da fatura bilgileri gibi) ve Kişisel Olmayan Bilgiler ise toptan bilgiler, demografik bilgiler, IP adresleri ve doğrudan kimliğinizi ortaya çıkarmayan diğer bilgilerdir.

a. Kişisel Olmayan Bilgiler: 

Sitemizi ziyaret ettiğinizde veya sitemizle etkileşime geçtiğinizde Maksimum Yaşam ve Maksimum Yaşam’ın sözleşme yaptığı üçüncü kişiler Kişisel Olmayan Bilgilerinizi (örneğin, ziyaret ettiğiniz Site sayfalarının bir katalogunu) toplayabilir. Kişisel Olmayan Bilgiler, anonim ve sizi kişisel olarak tanımlamayan bilgilerdir. Kişisel Olmayan Bilgiler genellikle Sitemiz vasıtasıyla dört farklı kaynaktan toplanır: Internet protokol adresleri ve web logları; çerezler (cookies), piksel etiketleri ve diğer benzeri teknolojiler; ve aşağıda açıklanan şekilde sizin isteyerek verdiğiniz diğer Kişisel Olmayan Bilgiler.

i.  IP Protokol Adresleri ve Web Logoları: IP adresinizi sunucularımızdaki problemleri teşhis etmek, web sitemizi yönetmek, site/uygulama ile bağlantınızı en hızlı şekilde sağlayacak veri servisine ulaşmanızı temin etmek ve tercihiniz doğrultusunda ziyaretlerinizde kullanılan dil ve Site’ye erişilen bölge açısından kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmak için alıyor ve saklıyoruz. Sitemizin web sunucuları otomatik olarak, ziyaretçilerin Internet Protokol (IP) adreslerini ve log dosyalarını toplar. IP adresiniz, Internet Servis Sağlayıcınız (ISP) tarafından bilgisayarınıza otomatik olarak tayin edilen bir kimlik numarasıdır. Numara, siz Siteyi ziyaret ettiğinizde ziyaret(ler)inizin zamanı ve ziyaret ettiğiniz sayfa(lar) ile birlikte sunucu log dosyalarımızda otomatik olarak tanımlanır ve saklanır. Bu bilgiler, genel olarak toplanır ve herhangi bir Kişisel Bilgi içermez.

IP adresinizi ve tüm kullanıcıların IP adreslerini sadece Site kullanım düzeylerini hesaplama, Site sunucularının problemlerini teşhis etme ve Siteyi idare etme gibi amaçlarla kullanırız. IP adreslerini toplamak internette standart bir uygulamadır ve birçok web sitesi tarafından otomatik olarak yapılır. Yukarıda tanımlanan IP adreslerinin Kişisel Olmayan kullanımına ilave olarak, dolandırıcılık ve benzeri suçları önlemek amacıyla Kişisel Bilgilerinizle IP adresinizi birbiriyle ilişkilendirebiliriz.

ii. Çerezler (Cookies): Bizler ve üçüncü kişi hizmet sağlayıcıları, sitemizi nasıl kullandığınız hakkında bilgi toplamak için “çerez” denilen standart bir teknolojiyi kullanabilir. Çerezler bilgisayarınızda kalır ve sitemizin bilinen ziyaretçisi olarak bilgisayarınızın tarayıcısını tanımasına yardım eder. Örneğin Maksimum Yaşam hesabınıza girdiğinizde e-posta adresinizi ve isminizi kaydetmek için çerezler kullanılacaktır. Böylece aynı bilgisayardan bir dahaki ziyaretinizde, işleminizi hızlandırmak ve daha basit kılmak için isim ve e-posta adresinizi “hatırlayacağız”. Zaman zaman, sitemizi idare etmemize yardım eden “oturum çerezi” de kurulabilir. Oturum çerezi siz browserınızı kapattığınızda sona erer ve sona erdikten sonra da sizin hakkınızda herhangi bir bilgi tutmaz. Çerezlerin kullanımıyla bilgilerin toplanmasını istemiyorsanız çerezlere ilişkin seçimleri size sunması için browser tercihlerinizi değiştirmelisiniz. Çerezleri reddetmeyi seçerseniz, sitemizin belli hizmetlerini (örn. siteye giriş yapmanızı gerektiren hizmetler) kullanamayabilirsiniz. Çerezler ile toplanan kişisel veriler söz konusu olduğu takdirde, Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun uyarınca, aşağıda detaylarını aktardığımız yöntem ve içerikle, izin talep edilecektir.

iii. Piksel Etiketleri (Pixel Tags): Biz ve servis sağlayıcılarımız, sonraki ziyaretinizde size daha faydalı bilgiler verebilmek ve daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunabilmek için web sitemizi kullanımınızı izleyen sitemizin sayfalarıyla bağlantılı olarak “piksel etiketler”, “web yol göstericileri (beacon)” “clear GIFs” (birlikte “Piksel Etiketleri” olarak anılacaktır) ya da benzeri araçları ve HTML formatlı e-posta mesajları da kullanabiliriz. Bir Piksel Etiket, normalde sitemizin ziyaretçilerinin görmediği ve ziyaretçilerin hard diskleri üzerindeki çerezlerle ilişkilendirilebilecek genellikle tek piksellik (1X1) bir elektronik görüntüdür. Piksel Etiketler Kişisel Bilgiler içermez ve markalı hizmetler sunmak ve promosyon ya da reklam kampanyalarının etkinliğini tespit etmeye yardım etmek için sitemizin belli sayfalarını ziyaret eden kullanıcıları saymamıza imkan sağlar. HTML formatlı e-posta mesajlarında kullanıldığında Piksel Etiketler gönderene bir e-postanın açılıp açılmadığını söyleyebilir.

b. Kişisel Bilgiler:

Maksimum Yaşam A.Ş., internet sitesini ziyaret eden, uygulamalarını kullanan Kullanıcıların/ziyaretçilerin/müşterilerin özel hayatlarına saygı gösterilmesine ve kişisel verilerinin güvenliğine dikkat etmektedir. (www.maksimumyasam.com sitesi ve uygulamalarının tamamı kısaca “Site” olarak anılacaktır)

Maksimum Yaşam, sizlerle ilgili elde edilen kişisel verilerin saklanmasından ve güvenliğinden sorumludur. Ayrıca, kişisel verilerinizin sizlerin onayı olmaksızın üçüncü kişilere iletilemeyeceğini ve sizlere bildirilen amaçlar dışında başka amaçlarla kullanılamayacağını da belirtiriz.

Kullanıcıların Kişisel Verilerine İlişkin Hakları

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 11. maddesi gereği Kullanıcılar ve Üyeler; Maksimum Yaşam’a ve/veya Maksimum Yaşam tarafından açıklanacak temsilciye başvurarak, kendisi ile ilgili kişisel verilerinin;

  • işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • eksik veya yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,
  • KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme,
  • Yukarıda belirtilen (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi sureti ile kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir. Maksimum Yaşam tarafından atanacak Veri Sorumlusu temsilcisi, yasal altyapı sağlandığında Veri Sorumluları Sicilinde ilan edilerek mevzuata uygun şekilde, www.maksimumyasam.com uzantılı web adresinde duyurulacaktır. Kişisel verilerinizle ilgili KVKK md. 11 uyarınca sahip olduğunuz haklarınızı kullanmak için ya da kişisel verileriniz ile ilgili sorularınız kapsamında bizimle her zaman, iletisim@maksimumyasam.com adresine mail göndererek ya da +90 (252) 363 04 34 telefon numarasını aramak sureti ile irtibata geçebilirsiniz.

2. Topladığımız bilgileri nasıl kullanıyoruz?

Bizimle paylaştığınız bilgileri korumanın çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu bilgileri izinsiz erişim ve açıklamadan korumaya yardımcı olmak için mevzuat kapsamında uygun güvenlik tedbirlerini alıyoruz. Örneğin, kişisel bilgilerinize mevzuat hükümleri dahilinde ulaşabilir, temin edebilir, kullanabilir, işleyebilir ve/veya yurt içine/dışına aktarabiliriz. Ayrıca, bilgisayarlarınızdan bizim bilgisayarlarımıza göndermeden önce kredi kartı numaraları ve diğer hassas bilgileri de şifreliyoruz. Kişisel bilgilerinize yetkisiz erişimi önlemeye yardımcı olmak için firewallları da kullanıyoruz.

Web sitemizi kullanırken kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Ancak, hiçbir sistem tamamıyla güvenli değildir. Bilgilerinizi korumak için gerekli tüm adımları atsak da daima, güvence dışında kalma ihtimaliniz de vardır. Bu sebeple kişisel bilgilerinizi taşırken ve açıklarken çok dikkat etmeniz gerekir. Örneğin, e-posta ile kişisel bilgi göndermekten kaçının.

Kural olarak, kişisel verilerin ilgili kişinin açık rızası olmaksızın işlenmesi mümkün olmamakla birlikte, “ bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması”, “ Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması”, “ Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması”, “ ilgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması”, “İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” ve/veya “Kanunlarda açıkça öngörülmesi”durumlarından herhangi birinin mevcudiyeti halinde, ilgili kişinin açık rızası aranmaksızın kişisel verilerinin işlenmesi mümkün olabilecektir.

a. Kişisel Olmayan Bilgiler

Kişisel Olmayan Bilgiler şahsen sizi tanımlayamayacağı için bu bilgileri her türlü amaçla kullanabiliriz. Örneğin, ziyaret saatlerini, sitemizde harcanan ortalama süreyi ve incelenen sayfaları ölçmek ve sunucularımızdaki problemleri teşhis etmek ve sitemizi yönetmek, sitemizin özelliklerini ve fonksiyonelliğini analiz etmek ve iyileştirmek için kullanabiliriz. Ayrıca, şahsen sizi tanımlamayan kişisel olmayan bu bilgileri herhangi bir amaçla üçüncü kişilerle paylaşma hakkımız saklıdır. Bu bilgileri, reklam amaçlarıyla kullanılmak üzere veya topluca ya da herhangi bir Kişisel Bilginizi açıklamayacak başka şekillerde Maksimum Yaşam  ailesinin parçası olmayan üçüncü kişilerle de paylaşabiliriz.

b.  Kişisel ve/veya Özel Nitelikli Kişisel Verilere Dair Açık Onay: 

Internet sitemizden etkinlik bileti satın alan Maksimum Yaşam müşterileri, internet sitemizin kullanıcıları ve/veya diğer kişisel veri paylaşan kişiler, sitemizde yayımlanan “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamındaki Onay Metni”nin üzerine “tik” atmak sureti ile kişisel /veya özel nitelikli kişisel verilerinin alınmasına, işlenmesine ve yurt içi/dışı aktarılmasına yasal düzenlenmenin öngördüğü kapsamda izin vermiş olurlar.

Maksimum Yaşam müşterileri, satış noktalarından satın aldıkları biletler için ise, satış noktalarındaki “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamındaki Onay Metnini” ad-soyad bilgileri ile birlikte imzalamak sureti ile kişisel /veya özel nitelikli kişisel verilerinin alınmasına, işlenmesine ve yurt içi/dışı aktarılmasına yasal düzenlenmenin öngördüğü kapsamda izin vermiş olacaklardır. Ayrıca, Çağrı Merkezlerimizden satın alınan biletlere ilişkin olarak ise, müşterilerimizin; “kişisel verilerin alınmasına, işlenmesine ve aktarımına” yönelik çağrı merkezi tuşlama tercihlerine bağlı olarak kişisel veriler temin edilmekte, işlenmekte ve yurt içi/yurt dışına aktarılmaktadır.

Kişisel veriler bakımından gerekli izinler verilmediği takdirde, Site’de bazı özelliklerin kullanım dışı kalabileceği, hizmetin kısmen veya tamamen sunulamayacağı, başka bir anlatımla bilet satın alma işleminin yapılamayabileceği önemle dikkate alınmalıdır. Zira, istinai durumlar saklı kalmak kaydı ile, etkinlik bileti satın alabilmek için kişisel verilerin temin edilmesinin, işlenmesinin ve aktarımının gerekli olduğu göz ardı edilmemelidir. Kişisel verilerin temin edilmesine, işlenmesine ve/veya aktarıma dair gerekli onayın verilmemesi nedeni ile bilet satışı yapılamamasından dolayı Maksimum Yaşam hiçbir sorumluluk kabul etmemekte ve Maksimum Yaşam’ın hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kişisel Verileriniz ne şekilde işlenebilecektir? 

Maksimum Yaşam olarak, veri sorumlusu sıfatı ile Şirketimiz ve Şirketimiz adına perakende satış kanallarımız, çağrı merkezlerimiz, kiosklarımız, bağlı şirketlerimiz tarafından ya da internet sitelerimiz ile sosyal medya sayfalarımız ve/veya bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü kanallar aracılığı ile; onayınız dahilinde elde edilen kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileriniz; tamamen veya kısmen elde edilebilir, kaydedilebilir, saklanabilir, depolanabilir, değiştirilebilir, güncellenebilir , periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili kanunda öngörülen süre kadar muhafaza edilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde Şirketimizin birlikte çalıştığı özel-tüzel kişilerle ya da kanunen yükümlü olduğu kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve/veya Türkiye’de veya yurt dışında mukim olan ilgili 3. kişi gerçek kişi/tüzel kişilerle, sigorta şirketleri, bankalar ile paylaşılabilir/devredilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde yurtdışına aktarılabilir ya da kullanılmasının engellenmesi de dahil olmak üzere işlenebilir. Bu meyanda, Kanun uyarınca, onayınız dahilinde Şirketimizle paylaştığınız kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verilerinizin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlem tarafımızdan yapılabilecektir.

Kişisel verileriniz nasıl toplanmaktadır? 

İnternet sitemiz, satış ve pazarlama departmanı çalışanlarımız, müşteri ziyaretlerinde toplanan formlar, dijital pazarlama ve çağrı merkezi/internet sitemiz/sosyal medya/organizatörlerimiz/iş ortaklarımız ve bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü kanallar aracılığıyla, kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileriniz, onayınız dahilinde sözlü, yazılı veya elektronik ortamda toplanabilmektedir. Ayrıca, Genel Merkez, perakende satış noktaları, kiosklar, internet şubesi , sosyal medya ve çağrı merkezi gibi kanallar aracılığıyla kişisel verileriniz sözlü, yazılı veya elektronik ortamda toplanabilir.

Kanunun Yayımından Önceki Verilerin Durumu Nedir? 

Kanun hükümleri uyarınca, “Bu Kanunun yayımı tarihinden önce işlenmiş olan kişisel verileriniz, yayımı tarihinden itibaren iki yıl içinde bu Kanun hükümlerine uygun hâle getirilecektir. Buna karşın, Kanunun yayımı tarihinden önce hukuka uygun olarak alınmış rızalar, bir yıl içinde aksine bir irade beyanında bulunulmaması hâlinde, bu Kanuna uygun kabul edilmiş sayılmaktadır”. Belirtiriz ki, Maksimum Yaşam müşterileri, Maksimum Yaşam’a üye olmakla ve bilet satın almakla Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikası hükümlerini kabul etmiş sayıldığından ve Gizlilik Politikalarımızda, kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verilerinizin teminine, işlenmesine ve aktarımına dair detaylı düzenlemeler olduğundan, Kanun’un yayımı tarihinden önce temin ettiğimiz ve işlenmiş olan kişisel /veya özel nitelikli kişisel verilerinize ilişkin olarak, tarafımıza verilen “hukuka uygun rızanız” bulunmaktadır. Kanuna istinaden, bu rızalarınız, bir yıl içinde aksine bir irade beyanında bulunulmaması hâlinde, bu Kanuna uygun kabul edilmiş sayılmaktadır.

Kişisel verilerinizin işlenme amaçları ve hukuki sebepleri nelerdir? 

En başta müşterilerimizin Maksimum Yaşam’dan talep ettiği etkinlik biletlerini satıp, pazarlamak ve dağıtabilmek, müşterilerimize verdiğimiz hizmetleri sözleşmenin ve teknolojinin gereklerine uygun şekilde yapabilmek, sizlere sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizi geliştirebilmek için bizimle paylaştığınız kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verilerinizi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak alıp, işleyeceğiz.

Ayrıca, en başta etkinlik bileti satışı yapabilmek, mevzuat kapsamında acente sıfatıyla sunabileceklerimiz de dahil olmak üzere her türlü ürün ve hizmetlerde kullanılmak; işlem sahibinin bilgilerini tespit ve de müşterilerimizin Maksimum Yaşam’dan temin ettiği hizmeti sunabilmemiz için kimlik, adres ve diğer gerekli bilgileri kaydetmek; elektronik veya kağıt ortamında işleme dayanak olacak tüm kayıt ve belgeleri düzenlemek; mevzuat kapsamında ve yetkili otoritelerce talep edilen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme vb yükümlülüklere riayet etmek; talep edilen ürün / hizmetleri sunabilmek ve talep ettiğiniz hizmetin ve de sözleşmenin gereğini yerine getirmek, içeriğindeki sebepler de kişisel verilerinizin işlenme amaç ve sebeplerini oluşturmaktadır.

Kural olarak, kişisel verilerin ilgili kişinin açık rızası olmaksızın işlenmesi mümkün olmamakla birlikte, “ bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması”, “ Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması”, “ Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması”, “ ilgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması”, “İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” ve/veya “Kanunlarda açıkça öngörülmesi”durumlarından herhangi birinin mevcudiyeti halinde, ilgili kişinin açık rızası aranmaksızın kişisel verilerinin işlenmesi mümkün olabilecektir.

Kişisel verilerinizin kullanılma ve işlenme amaçlarının detayları da aşağıda özetlenmektedir;

i. Site: Bize verdiğiniz Kişisel Bilgileri, onayınız dahilinde, ilgi alanlarınıza göre daha iyi bir site yapmak, ilgilenebileceğiniz içerikleri göstermek ve içeriği tercihlerinize göre ekrana getirmek için kullanabiliriz.

ii.  İletişim: Kişisel Bilgilerinizi, onayınız dahilinde size Maksimum Yaşam ve hizmetleri ile bazı ortaklarımız adına promosyonlar hakkında bilgi vermek için kullanabiliriz.

iii. İdari Hususlar: Maksimum Yaşam, Site Kullanım Şartları ve/veya işbu Gizlilik Politikasında herhangi bir değişiklik olması halinde sizinle irtibata geçme ya da sizi sitemize ilişkin diğer idari konular (örn. bir işlemi kolaylaştırma, tamamlamak ya da teyit etmek için bağlantıya geçme) hakkında bilgilendirme hakkını saklı tutar.

iv. Taleplerin Yerine Getirilmesi ve İşlemlerin Kolaylaştırılması: Maksimum Yaşam taleplerinizi yerine getirmek ve işlemlerini kolaylaştırmak için (örn. biletlerinizi teslim etmek için) onayınız dahilinde Kişisel Bilgilerinizi kullanabilir. Buna karşın,
mevzuat uyarınca “ bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması”, “ Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması”, “ Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması”, “ ilgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması”, “İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” ve/veya “Kanunlarda açıkça öngörülmesi”durumlarından herhangi birinin mevcudiyeti halinde, ilgili kişinin açık rızası aranmaksızın kişisel verilerinin işlenmesi mümkün olabilecektir.

v. Özel İşletme Amaçları: Kişisel Bilgilerinizi, onayınız dahilinde, reklam hedeflemesi, veri analizleri, denetimler, dolandırıcılık önleme ve diğer dahili işletme amaçlarımız için de kullanabiliriz.

vi. Alışveriş/ Ticari Hizmetler: Site vasıtasıyla bir satın alım yaptığınızda, kredi kart numarası, fatura adresi ve bu satın almaya ilişkin diğer bilgilerinizi (birlikte “Ödeme Bilgileri”) onayınız dahilinde sizden alabiliriz. Satın alımınızı size faturalandırmak için ve satın alma işleminizi gerçekleştirmek için onayınız dahilinde verdiğiniz Ödeme Bilgilerini kullanacağız. Ödeme Bilgilerinizi vermek suretiyle, siparişinizi teyit etmek ve yerine getirmek için gerektiğinde üçüncü şahıslara yine onayınız dahilinde ve gerektiği kadarı ile bu bilgileri vermek için bize yetki vermektesiniz (örneğin, kredi kart numaranızı işlemek ve satın aldığınız biletleri göndermek).

vii. Sosyal medyada paylaşın: Sitemiz, onayınız dahilinde ilan edilen bazı etkinlikleri ya da site özelliklerine linkleri e-posta ya da Sosyal Medya Servisleriyle ilgileneceğine inandığınız diğer kişilere iletmenize imkan tanır.

viii. Bülten Aboneliği:

c. İş İlanları

Maksimum Yaşam’a bir iş için başvuru yaptığınızda ve web sitemizle kişisel bilgilerinizi yolladığınızda, işbu bilgiler sadece başvurunuzu değerlendirmek ve başvurunuzla ilgili işlemleri yapmak için kullanılacaktır. Kişisel bilgilerinizi, mevcut ya da ileride mevcut olacak pozisyonlar için başvurunuzu değerlendirmek amacıyla onayınız dahilinde belli bir süre saklayabiliriz

3. Kişisel verilerinizi aktarabileceğimiz kişi veya kuruluşlar hakkında bilgilendirme: 

Yukarıda belirtilen amaçlarla, bizimle paylaştığınız kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verilerinizin onayınız dahilinde aktarılabileceği kişi / kuruluşlar; doğrudan/dolaylı yurt içi/yurt dışı iştiraklerimiz; faaliyetlerimizi yürütmek üzere hizmet aldığımız/ iş birliği yaptığımız, program-hizmet ortağı şahıs ve kuruluşlar, Bankalar, yurtiçi / yurtdışı kuruluşlar ve diğer ilgili 3. Kişilerdir. Bu meyanda belirtiriz ki, Şirketimiz, birlikte çalıştığı organizatörlerinin etkinlik biletlerinin satış ve dağıtımına aracılıkta bulunduğundan, tarafınıza ait gerekli kişisel ve/veya özel nitelikteki kişisel bilgileri, gereklilik kapsamında organizatörleri ile, bankalarla ve/veya talep edilen hizmetin kapsamına göre diğer ilgili üçüncü kişilerle (araç kiralama şirketleri, sigorta şirketleri, kurye/kargo şirketleri ve bunlarla sınırlı olmamak üzere sunulan hizmet ile ilgili kişi ve kuruluşlar) paylaşabilmekte, yurt içine ve/veya yurt dışına aktarabilmektedir.

a.  Bağlı Ortaklık İletişimleri: Sözleşme kapsamındaki ticari elektronik iletiler, önceden onaylarınız alınmak kaydıyla sizlere gönderilebilir. Bu onayın, yazılı olarak veya her türlü elektronik iletişim araçlarıyla alınabilmesi mümkün olduğundan, sözleşme kapsamında ticari elektronik ileti gönderilmesini istemez iseniz, “elektronik ileti gönderilmesi” bölümündeki onay işaretini kaldırmanız gerektiğini hatırlatırız. Ayrıca, dilediğiniz zaman, hiçbir gerekçe belirtmeksizin ticari elektronik iletileri almayı reddedebilme hakkına da sahipsiniz. Buna karşın, kendinizle iletişime geçilmesi amacıyla iletişim bilgilerini vermeniz hâlinde, temin edilen hizmetlere ilişkin değişikliklere ve/veya kullanıma yönelik ticari elektronik iletiler için ayrıca onay alınmayacağını da belirtiriz.

Ayrıca, hizmetin sağlanması sırasında, bu tür haberleşmenin yapılacağına dair sizlerin onayının alınması hâlinde, yeni bir onay alınmaksızın aynı veya benzer hizmetlerle ilgili pazarlama, tanıtım ve/veya değişiklik hizmetleri için haberleşme yapılabilmesi de hukuken mümkündür.

Bununla birlikte, bu tür haberleşme yapılmasını reddetme ve bu kapsamda verdiğiniz izinleri geri alma hakkınız saklıdır ve bu talebinizin tarafımıza her türlü yolla iletilmesi yeterlidir. Önceden onaylı e-posta sistemine katılmayı seçtiğiniz takdirde size, bağlı ortaklıklarımız da, ilginizi çekebilecek etkinlikler, ürün ya da hizmetlerin ilan ve bildirilerini gönderebilirler.

Dilediğiniz zaman önceden verdiğiniz onayı kaldırabileceğinizi de yineleriz. İlave bilgiler için lütfen aşağıdaki “Önceden Onaylı Seçenekler Politikasına” bölümüne bakın.

b. Maksimum Yaşam Servis Sağlayıcıları: Veri analizi, bilet teslimatı, kredi kart işlemleri ve idari nitelikteki diğer işler de dahil olmak, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere hizmet sağlayıcı olarak üçüncü kişilerle çalışmaktayız. Hizmetlerimizi kullandığınız takdirde, onayınız olması durumunda, Kişisel Bilgilerinizin bu üçüncü kişilerle, ilgili hizmetleri sunabilmesi için onayınız çerçevesinde ve gerektiği kadarıyla paylaşılması konusunda hakkımız saklıdır. Bu üçüncü kişilerin de Kişisel Bilgilerinize bizim gösterdiğimiz özeni göstermeleri için tüm makul adımları atmaktayız ve üçüncü kişiler de kişisel bilgilerinizin muhafazasından mevzuat kapsamında aynen sorumlu olacaklardır.

c. Diğer Amaçlar: Bir mahkeme emri ya da benzer araştırma talebi, yetkili bir devlet kurumundan gelen işbirliği talebi; yasal haklarımızı tespit etmek ya da uygulamak; hukuki taleplere karşı savunma yapmak; ya da hukuken gereken başka durumlarda da Kişisel Bilgilerinizi paylaşabilir, herhangi bir hak ya da itirazı kullanabilir ya da bunlardan feragat edebiliriz.

4. Bilgilerin Üçüncü Taraflarca Toplanması

a. Üçüncü Kişi Reklamları: Sitemiz üzerinde görünen reklamlar size üçüncü kişi reklam ortaklarımız tarafından sunulur. Sitemize reklam veren üçüncü kişiler tarayıcınız üzerine eşsiz bir çerez koyabilir ya da bunu tanıyabilirler. Bir reklama bakma sayınız gibi site ziyaretleriniz hakkındaki Kişisel Olmayan Bilgiler size reklam servisi yapmak için kullanılabilir.

b. Üçüncü Kişi Linkleri: Sitemiz, Maksimum Yaşam tarafından sahip olunmayan ya da işletilmeyen, üçüncü kişilere ait web sitelerine, linkler içerebilir. Bu linkleri sadece rahatlık sağlamak amacıyla koyarız. Sitemiz üzerine bir linkin konulması Maksimum Yaşam tarafından link verilen sitenin güvenli ve/veya onaylı olduğu anlamına gelmez.

Herhangi böyle bir üçüncü kişi web sitesine Kişisel Bilgilerinizi verdiğiniz takdirde, işleminiz bu üçüncü tarafın web sitesince (maksimumyasam.com tarafından değil) gerçekleştirilecek ve verdiğiniz Kişisel Bilgileriniz o üçüncü taraf tarafından toplanacak ve onların gizlilik politikasıyla kontrol edilecektir. Bu web sitelerinin sizin onlara verdiğiniz herhangi bir Kişisel Bilgiyi kullanması dahil kendi gizlilik uygulamaları ya da bu üçüncü taraf web sitelerinin içeriğinden Maksimum Yaşam sorumlu değildir. Yine, Maksimum Yaşam, link verilen diğer web sitelerinin gizlilik uygulamaları veya içeriklerinden veya üçüncü kişilerin gizlilik politikaları ve uygulamalarından veya üçüncü kişilerin topladığı, işlediği-aktardığı ya da kullandığı “kişisel veriler” den sorumlu değildir.

5. Onayınız Dahilindeki Önceden Onaylı Seçenekler Politikası

a.  Maksimum Yaşam İletişimleri: Maksimum Yaşam’a Kişisel Bilgilerinizi verdiğinizde ve onayınız olduğunda, zaman zaman Maksimum Yaşam’ın takdirinde olmak üzere, bizden Site, Maksimum Yaşam ve/veya reklamcılarımız ve ortaklarımızla ilgili olarak özel teklifler hakkında bilgilendirme almayla ilgilenip ilgilemediğinizi belirtmeniz istenebilir. Bu iletişimleri almak için kaydolmayı seçtiğinizde zaman zaman pazarlama iletişimleri gönderebiliriz. Dilediğiniz zaman, bu iletişimleri almaktan tek yanlı şekilde vazgeçebilme hakkına sahip olduğunuzu da hatırlatırız.

Size gönderdiğimiz e-postalarda “abonelikten çık” diyen e-postanın altındaki link üzerine tıklamak suretiyle gelecekte bu mesajları almaktan vazgeçme hakkına da sahipsiniz. Bir kayıttan çıkarılma talebini yerine getirmemiz 3 iş gününe kadar bir zaman alabilir.

Bizden etkinlik ve promosyon e-postalarını alma kaydından çıkmış olsanız bile, Maksimum Yaşam’dan satın aldığınız etkinlik biletlerine dair e-posta iletişimlerini size gönderebiliriz. Bunlar işleminizin durumu, biletlerinizin teslimatı ve etkinliğiniz ile ilgili güncel bilgiler içeren müşteri hizmetleri ile ilgili e-postalar olabilir.

E-posta iletişimleri listesinden çıkmanın, sadece gelecekte bizden alacağınız iletişimleri etkileyeceğini unutmayın. Bilgilerinizi siz tercihlerinizi değiştirmeden önce ya da güncellemeden önce onayınız dahilinde bir üçüncü kişiye göndermişsek, bu üçüncü kişiyle ilgili tercihlerinizi de ayrıca değiştirmeniz gerekebilir.

b.  Bağlı Ortaklık ve Üçüncü Kişi İletişimleri: Zaman zaman Maksimum Yaşam’ın takdirinde ve onayınız dahilinde, size, bağlı ortaklıklarımız ve/veya üçüncü kişilerin iletişim listesine kaydolma fırsatı verilebilir. Herhangi böyle bir teklif(ler)i kabul etmeyi seçtiğiniz takdirde, bu amaçlarla Maksimum Yaşam’a verdiğiniz tüm Kişisel Bilgilerinizi, onayınız dahilinde ve gerektiği kadarı ile bağlı ortaklıklarımız ya da bu üçüncü taraflarla paylaşabiliriz. Fikrinizi değiştirir ve artık Kişisel Bilgilerinizi pazarlama amaçları için bağlı ortaklıklarımız ve/veya üçüncü taraflarla paylaşmak istemezseniz, yukarıdaki prosedürü takip ederek herhangi bir zamanda gelecekteki paylaşımdan çıkabilirsiniz.

6. Sitenin Çocuklar tarafından kullanımı:

Site on üç (13) yaşından küçük bireylere yönelik değildir ve bu bireylerin sitemiz vasıtasıyla Kişisel Bilgilerini vermelerini istemiyoruz. Bir ebeveyn ya da veli, çocuğunun bize kişisel bilgilerini ebeveyn ya da velisinin izni olmadan (örneğin yaşını yanlış göstererek) verdiğini fark ederse; bu veli ya da ebeveyn bize iletisim@maksimumyasam.com‘dan ulaşmalıdır. Maksimum Yaşam 13 yaşın altındaki çocukların kişisel bilgilerini aldığını tespit ederse derhal 13 yaşından küçük çocukların sahibi olduğuna inanılan bu bilgileri ve hesapları silecektir. Lütfen, yetişkin olmayanlar tarafından Sitenin kullanımına ilişkin ilave bilgi için Kullanım Hükümlerine bakın.

7. Sizin Hakkınızda Toplanan Bilgilere Erişim, Güncelleme ya da Bunları Silme:

Sitemiz ayrıca, KVKH kapsamında, sizlere, bize verdiğiniz Kişisel Bilgilerinizi silme ya da değiştirme fırsatı da verir. Bu bilgilerin veritabanlarımızda olması kaydıyla, değişiklik taleplerinize yasal hükümler kapsamında mümkün olan en kısa zamanda cevap vereceğiz.. KVKH kapsamında sahip olduğunuz diğer haklara ilişkin olarak da, işbu metnin yukarıda aktardığımız “Kullanıcıların Kişisel Verilerine İlişkin Hakları” bölümüne tekrar bakabilirsiniz.

8.  Kişisel Bilgilerinizin Güvenliği: 

Maksimum Yaşam, sitesi vasıtasıyla toplanan Kişisel Bilgilerin güvenliğini sağlamak ve izinsiz erişimi engellemek için fiziksel, elektronik ve operasyonsal tedbirler dahil olmak üzere, mevzuat hükümleri kapsamında güvenlik tedbirlerini kullanır.

Maksimum Yaşam kontrolü altındaki Kişisel Bilgileri korumak için tüm gerekli adımları atsa da internet üzerinden tüm veri iletişimleri ya da veri depolama şekillerinin %100 güvenli olduğu garanti edilemez. Bu transferler sırasında bilgilerin yolunun kesilmesi, değiştirilmesi ya da yanlış kullanımı sonucu maruz kalacağınız herhangi bir zarar için sorumluluk üstlenmemekteyiz. Sitenin güvenliğinin herhangi bir ihlali olduğuna inanmak için nedeniniz olduğunda lütfen bizimle iletisim@maksimumyasam.com‘dan temasa geçin.

9.  Çevimiçi ve Çevrimdışı Uygulamalar: 

Bu Gizlilik Politikasının, sitemizle bağlantılı olarak sadece çevrimiçi bilgi toplama ve yayılması uygulamalarına geçerli olduğunu ve çevrimdışı gerçekleştirilen herhangi bir uygulamamız için geçerli olmadığını unutmayın.

10. Siteye İlişkin Olarak Maksimum Yaşam’la İrtibata Geçme: 

Bu Politikaya ilişkin herhangi bir sorunuz ya da farklı bir talebiniz olduğunda, bu soruları ve/veya taleplerinizi iletisim@maksimumyasam.com adresine e-posta ile gönderebilirsiniz. E-posta iletişimlerinin mutlaka güvenli olmayabileceğini unutmayın. Bu sebeple, kredi kartı bilgilerinizi ve diğer hassas bilgileri bizimle e-posta yazışmalarınızda kullanmayın.

Maksimum Yaşam’ı tercih ettiğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

© 2017 Maksimum Yaşam A.Ş. Tüm hakları saklıdır.

Maksimum Yaşam Satış Politikaları ve Satış Sözleşmesi (Son Güncelleme Tarihi: 28.01.2018)

6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun’un (“Kanun”) 3 üncü maddesi uyarınca, Maksimum Yaşam Eğitim Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. (“Maksimum Yaşam”) ile ilgili tanıtıcı bilgilerin tümü, sitemizin “Hakkımızda” başlıklı bölümünde güncel şekilde yer almaktadır.

Maksimum Yaşam olarak hedefimiz; farkındalığınızı arttıracak, gerçek ulaşılabilir alternatiflerle pratik yapma şansı sunan etkinlik biletinizi en kısa sürede, en kolay şekilde satın almanızı sağlamaktır. Aşağıdaki Satış Politikamızı ve Satış Sözleşmemizi, müşteri olarak sizi memnun kılacak ve maksimumyasam.com’daki satın alım süreci konusunda sizi bilgilendirecek şekilde tasarladık. Bu Satış Politikası ve Sözleşmemiz, Kullanım Koşullarımızın da bir bölümünü oluşturur. Web sitemize üye olarak ve/veya bilet alım işlemlerini gerçekleştirerek, Kullanım Koşullarını, Satış Politikası ve Sözleşme hükümlerini ve Gizlilik Beyanını okuduğunuzu, anladığınızı ve içeriklerini aynen kabul etmiş sayılacağınızı belirtir, satış politikası ve/veya sözleşme hükümlerinin aksine bir talebinizin ya da şikayetinizin olması durumunda, herhangi bir bilet alım işlemi gerçekleştirmeden ve siparişinizi onaylamadan önce, Yardım sayfasını ziyaret etmenizi ve/veya bizimle sitemizde belirtilen iletişim numaralarından iletişime geçmenizi öneririz. Sitemizden bilet satın alarak ve siparişinizi onaylayarak, işbu Sözleşme hükümlerine bağlı olduğunuzu kabul etmektesiniz. Dolayısı ile sitemizden bilet satın aldığınızda, etkinlik biletleri ile ilgili tüm sürece, prosedürlere ve işlemlere aşağıda yer alan Sözleşme hükümlerinin aynen uygulanacağını önemle belirtiriz.

Ayrıca, siparişinizi onaylayarak; bileti satın almadan önce; a) firmamız ile ilgili gerekli tüm bilgileri ve iletişim adreslerini b) satın aldığınız bilete ve hizmete ilişkin tüm özellikleri ve ayrıca tüm vergiler dahil toplam bilet/hizmet fiyatını ve varsa tüm ek masrafları c) Ödeme, teslimat, ifaya ilişkin bilgileri ve şikayetlere ilişkin sözleşmede düzenlenen çözüm yöntemlerini d) uyuşmazlık konusunda başvurularınızı Tüketici Mahkemesine veya Tüketici Hakem Heyetine yapabileceğinize dair sözleşmesel bilgileri e) Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nin 15 (g) maddesine istinaden cayma hakkınızın olmadığını ve neticeten sözleşmede düzenlenen tüm hükümleri bildiğinizi yazılı olarak kabul, beyan ve taahhüt etmektesiniz. Siparişlerinizi onaylamadan önce, sizlerden onayınız kapsamında, yazılı şekilde ön bilgilendirme onayı alındığını ve ön bilgilendirme onayının işbu Sözleşmenin ayrılmaz bir parçası olduğunu ayrıca ve önemle vurgularız. İlaveten, işbu sözleşme ve ön onay ile “bilet satın alma siparişinizin onaylanması durumunda ödeme yükümlülüğü altına gireceğiniz” konusunda açık ve anlaşılır şekilde bilgilendirildiğinizi de önemle bilmenizi isteriz.

Bilet ile İlgili Şart ve Koşullar

1. Maksimum Yaşam, aynı grup altında her bir etkinlik için farklı fiyatlar belirleyebilir, etkinlik bileti satışında belirlenecek bir oturma yeri ve/veya oda numarası taahhüt etmemektedir. Bileti satın alan kişi, satın aldığı bileti hiçbir ticari amaç gütmeksizin, münhasıran şahsi kullanımı için satın aldığını, Maksimum Yaşam veya temsilcileri tarafından açıkça yazılı izin verilmesi haricinde, bileti, hiçbir ticari iş veya faaliyet için kullanmayacağını beyan ve taahhüt eder. Örnek vermek gerekirse, satın alınan bilet, üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun satılamaz, biletin ilave ücretle ya da başka şekilde satışı teklif edilemez; satın alınan bilet, reklam, yarışma ve çekilişler de dahil olmak ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere promosyon veya diğer ticari amaçlarla kullanılamaz.

2. Maksimum Yaşam, etkinlikler için kişi başı maksimum bilet adedi belirleyebilir. Bu sayı, etkinlik sayfasında Lütfen Not Edin bölümünde ve satın almanın ilk aşamasında belirtilir. Bu uygulamanın amacı haksız bilet alımlarının önüne geçmektir. Bilet alımları, bazı etkinliklerde kişi başına ve/veya kredi kartı başına, bazılarında ise hane başına sınırlandırılabilir. Bu kuralın herhangi bir şekilde ihlal edildiğini tespit edersek, bilet alımı ister birden fazla kart kullanılarak, isterse de aynı hanenin üyelerinin kart kullanımları ile gerçekleştirilsin, Maksimum Yaşam, belirttiği adet sınırı üzerinde satın alınan biletleri, önceden bildirimde bulunmaksızın tek taraflı iptal etme hakkını saklı tutar. Otomatik vasıtaların kullanımı suretiyle bilet satın alınması, kesinlikle yasaktır.

3. Biletler, genellikle internet, çağrı merkezi, perakende satış noktaları gibi çeşitli dağıtım noktaları aracılığıyla satılır. Tüm satış kanalları aynı biletleme havuzuna eriştiğinden popüler etkinliklerde biletler hızlı bir şekilde tükenebilir. Bazı durumlarda etkinlikten önce Maksimum Yaşam’ın kararı ile ilave bilet satışa çıkarılabilir ancak bu kapasite veya bilet mevcudiyeti konusunda herhangi bir garanti de veremeyeceğimizi belirtiriz.

4. Satın aldığınız biletleriniz için teslimat şekli olarak “kurye” seçeneğini seçerseniz, teslimatta sorun yaşamamak için adres ve teslimatı alacak kişinin bilgilerinin doğru olduğundan emin olunuz. Kurye bedeli, satın alma işlemi sırasında “kurye bedelinden” bilgilendirilmek kaydı ile kredi kartınızdan tahsil edilir bu nedenle kuryeye herhangi bir ödeme yapmayın. Teslimat bölgeleri haricinde bir adres vermeniz durumunda teslimat yapılamamaktadır. Teslimat sırasında Mail Order talep Formu veya Teslimat Formu imzalatılabilir.

5. Biletlerinizin kontrol ve muhafaza yükümlüğü size aittir. Biletlerin, doğrudan güneş ışığı veya ısı nedeniyle zarar görerek kullanılmaz hale gelebileceğini unutmayın ve onları güvenli bir yerde saklayın. Kaybolan, çalınan ya da herhangi bir şekilde tahrip olan biletlerden dolayı Maksimum Yaşam hiçbir şekilde sorumlu değildir.

6. Maksimum Yaşam çeşitli sebeplerle etkinlikleri iptal edebilir veya tarihlerini değiştirebilir. Bu durumda Maksimum Yaşam, uygulanacak prosedürü belirler ve duyurur. Eğitmen ve uygulamacılardan kaynaklı olarak etkinliğin iptal edilmesinden ve/veya etkinlik tarihinin değiştirilmesinden Maksimum Yaşam sorumlu değildir. İlgili etkinliğin iptal edilip edilmediği ile tarihi değiştirilmiş bir etkinliğin yeni tarihi ve saati konularında yapılan duyurulardan bilgi sahibi olma sorumluluğu size aittir. Bir etkinliğin iptal edilmesi veya tarihinin değiştirilmesi durumunda bilet hamillerini söz konusu iptalden veya değişiklikten haberdar etmek için makul gayreti göstereceğiz. Bununla birlikte bilet hamillerinin etkinlik tarihinden önce iptalden veya değişiklikten mutlak surette haberdar edileceği konusunda hiçbir taahhütte ve/veya garantide bulunamayız.

7. Kural olarak, tüm bilet satışları kesindir. Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nin 15 (g) maddesine istinaden satın aldığınız biletlere dair cayma hakkınız bulunmamaktadır. Satılan biletlerin herhangi bir şekilde kaybolması, çalınması, hasar görmesi ya da imha olması durumunda, bilet değiştirme/yeni bilet basma ya da para iadesi yapılmaz. Etkinliğin iptal edilmesi haricinde, satılan biletler, satış işlemi sonrasında hiçbir şekilde iptal edilmez, değiştirilmez ve ücret iadesi yapılmaz. Ancak, bilet sahibinin tarihi değiştirilmiş etkinliğe katılmasının mümkün olmadığı hallerde bilet hamillerine ücret iadesi yapılabilir. Ücret iade tutarları, satın alınan biletin üzerinde yazılı ücret ve bilet başına uygulanan ilgili hizmet bedeli ile sınırlı olup, işlem bedeli ya da sair başkaca bir bedelin talebi mümkün değildir. Bununla birlikte, etkinliğin iptali veya ertelenmesi durumunda, Maksimum Yaşam geri ödeme şartları konusunda bazı sınırlandırmalar getirebilme hakkına sahip olduğu gibi, programda değişiklik yapma hakkına da sahiptir. Geri ödemeler konusunda Maksimum Yaşam’ın belirlediği son iade talebi tarihlerine ve diğer talimatlara uyulması sizin sorumluluğunuzdadır. Maksimum Yaşam tarafından belirlenen iade tarihleri dışında bilet ve/veya bedel iadesi yapılamaz. Bu kapsamda Maksimum Yaşam hiçbir sorumluluk üstlenmez. İptal edilen ve ertelenen etkinliklerde bilet tutarını iade edilebilmesi için, biletlerini Maksimum Yaşam Satış Noktalarına fiili olarak teslim edilmesi gerekmektedir. Fiili olarak teslim edilmeyen biletlere ilişkin olarak bilet bedeli iadesi yapılmamaktadır ve bu kapsamda Maksimum Yaşam hiçbir şekilde sorumlu değildir. İptal edilen veya değişiklik yapılan etkinliklerle ilgili daha fazla bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz.

8. Biletler ve/veya biletin satın alınması şartları, ilgili mekan ve Maksimum Yaşam’ın kurallarına göre düzenlenmiştir. Bu kural ve düzenlemelerden herhangi birini ihlal etmeniz ya da hasara, rahatsızlığa yol açmanız, hukuka aykırı ve/veya suç teşkil edebilecek davranışlar sergilemeniz durumunda, mekan ilgilisi veya Maksimum Yaşam sizi mekan dışına çıkarma ya da mekana almama hakkına sahiptir. Mekanda, güvenliğinizi sağlamak amacıyla zaman zaman güvenlik araması yapılabilir. Ayrıca, güvenlik gerekçesi ile ya da başkaca nedenlere istinaden, kişisel bilgileri bulunmayan müşterilere bilet satışı yapılmasını reddetme hakkına sahiptir. Zira, etkinlik mekanına girecek kişilerin kimlik bilgilerinin Maksimum Yaşamda bulunması, başta güvenliğin sağlanması amacıyla Maksimum Yaşam için gerekli bir bilgi mahiyetinde olabilmektedir. Dolayısı ile kişisel bilgilerinizin Maksimum Yaşam ile paylaşılmasını istemez iseniz, Maksimum Yaşam’ın size bilet satışı yapılmasını reddetme hakkı bulunduğundan, siparişi tamamlamadan ve bileti satın almadan önce, işbu sözleşmenin ayrılmaz bir parçası olan “Gizlilik Beyanını” dikkatlice okumanız gerekmektedir. Kişisel bilgilerinizi Maksimum Yaşam ile paylaşmak istemeyişiniz nedeni ile, size bilet satışı yapılamayacak olması durumunda, bu durumdan Maksimum Yaşam sorumlu olmayacaktır.

9. Etkinlik mekanına giriş ve çıkışlar, Maksimum Yaşam’ın ve etkinlik mekanının belirlediği kural ve düzenlemelere bağlı olarak yapılır. Genel olarak bilet kontrolünden sonra dışarı çıkarsanız yeniden etkinlik mekanına giriş yapamazsınız. Etkinliğe geç kalırsanız, Maksimum Yaşam’ın belirlediği kural ve düzenlemelere bağlı olarak içeri girebilirsiniz ve bu kurallar etkinliğe göre farklılık gösterebilir. Geç kalanların içeriye alınması konusunda Maksimum Yaşam hiçbir garanti veremez ve sorumlu değildir.

10. Fotoğraf makinesi, cep telefonu veya kayıt ekipmanlarının kullanımı Maksimum Yaşam’ın belirlediği kural ve düzenlemelere bağlıdır. Bu nedenle fotoğraf makinesi veya diğer kayıt ekipmanlarının, lazer kalemi ve cep telefonlarının etkinlik mekanına sokulması yasaklanabilir.

11. Maksimum Yaşam, engellilere kılavuzluk eden köpekler haricinde, hayvanların etkinlik sahasına sokulmasını yasaklayabilir.

12. Maksimum Yaşam, müşterilerin dışarıdan getirdiği yiyecek ve içeceklerin mekana sokulmasını yasaklayabilir.

13. Etkinlik mekanı ve Maksimum Yaşam, müşterilerin şahsi eşyalarıyla ilgili hiçbir sorumluluğu üstlenmez.

14. Bilet hamili, sadece bilet üzerinde yazılı kıymeti haiz bir adet yer üzerinde hak sahibi olup, etkinlik mekanı veya Maksimum Yaşam, bilet sahibine, bilet üzerinde belirtilen yerden farklı bir yer verme hakkını saklı tutar.

15. Maksimum Yaşam, bilet üzerinde yazılı bedel ve ilgili hizmet bedeli dışında, biletlere/ bilet satışlarına ve/veya etkinliklere ilişkin olarak başkaca hiçbir yükümlülük, taahhüt ve sorumluluk altında değildir. Siz, Maksimum Yaşam’ın sorumluluğunun bu madde ile sınırlı olduğunu ve her ne nam adı altında olursa olsun, işbu maddedeki sorumluluk limiti dışında, Maksimum Yaşam’ı sorumlu kabul etmeyeceğinizi önceden kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılırsınız.

16. Bilet satın alma işlemiyle ilgili bilgi almak isterseniz, işleminizi tamamlarken size verdiğimiz referans numarası ile Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz.

17. Web sitemizin farklı dillerdeki versiyonları arasında çelişki olması durumunda Türkçe metin esas alınır.

18. Sözleşme kapsamındaki ticari elektronik iletiler, önceden onaylarınız alınmak kaydıyla sizlere gönderilebilir. Bu onayın, yazılı olarak veya her türlü elektronik iletişim araçlarıyla alınabilmesi mümkün olduğundan, sözleşme kapsamında ticari elektronik ileti gönderilmesini istemez iseniz, “elektronik ileti gönderilmesi” bölümündeki onay işaretini kaldırmanız gerektiğini hatırlatırız. Ayrıca, dilediğiniz zaman, hiçbir gerekçe belirtmeksizin ticari elektronik iletileri almayı reddedebilme hakkına da sahipsiniz. Buna karşın, kendinizle iletişime geçilmesi amacıyla iletişim bilgilerini vermeniz hâlinde, temin edilen hizmetlere ilişkin değişikliklere ve/veya kullanıma yönelik ticari elektronik iletiler için ayrıca onay alınmayacağını da belirtiriz.
Ayrıca, hizmetin sağlanması sırasında, bu tür haberleşmenin yapılacağına dair sizlerin bilgilendirilerek ve size reddetme imkânı sağlanarak iletişim bilgilerinizin edinilmiş olması hâlinde, önceden izniniz alınmaksızın aynı veya benzer hizmetlerle ilgili pazarlama, tanıtım ve/veya değişiklik hizmetleri için haberleşme yapılabilmesi de hukuken mümkündür.
Bununla birlikte, bu tür haberleşme yapılmasını reddetme ve bu kapsamda verdiğiniz izinleri geri alma hakkınız saklıdır ve bu talebinizin tarafımıza her türlü yolla iletilmesi yeterlidir.

19. İşbu sözleşme metni, sözleşmenin kurulmasından sonra, Maksimum Yaşam dataları tarafından saklanmakta olup, bu sözleşmeye, revize tarihleri itibariyle sitemizin “Politikalarımız” bölümünden kolayca erişebilirsiniz. Dilerseniz, sözleşmenin çıktısını almak suretiyle, fiziki kopyasına da kolayca erişebilirsiniz. Dolayısı ile sözleşme hükümlerinin ve genel işlem şartlarının sizler tarafından kolayca sağlanmasına ve saklanmasına imkan sağlandığını bilmenizi isteriz. Sözleşmeye erişiminiz, sitemize erişimin sağlanması ile doğru orantılı olacak şekilde devam edecektir.

20. Sitemizin kullanımına ve işbu sözleşmeye dair gizlilik kuralları, “Politikalarımız” bölümünde “Gizlilik Beyanı” kısmında detaylı şekilde belirtilmiştir. Bu kapsamda, Gizlilik Beyanı hükümlerini dikkatlice okumanızı, incelemenizi ve farklı talepleriniz var ise tarafımıza bildirmeniz gerekeceğini bilgilerinize sunarız. Gizlilik Beyanı, işbu Sözleşmenin eki ve ayrılmaz bir parçası olup, Sözleşme ile birlikte aynen uygulanacak ve hüküm ifade edecektir. Dolayısı ile işbu Sözleşmeyi ve/veya siparişi onaylayarak, Gizlilik Beyanı hükümlerini de kabul etmiş sayılacağınızı önemle belirtiriz.

21. Siparişin onaylanması aşamasında ve ödeme bilgilerinin girilmesinden önce, ödeyeceğiniz toplam bedel de dâhil olmak üzere, sözleşmenin tüm şartları sizler tarafından açıkça görülmektedir. Dolayısı ile bileti satın alarak ve siparişi onaylayarak, işbu sözleşme hükümlerini aynen kabul etmiş sayılacağınızı yineler, siparişi onaylamadan önce tüm sözleşme hükümlerini dikkatlice incelemeniz gerektiğini bir kez daha hatırlatırız.

22. Maksimum Yaşam, sizlerle ilgili elde edilen kişisel verilerin saklanmasından ve güvenliğinden sorumludur. Ayrıca, kişisel verilerinizin sizlerin onayı olmaksızın, biletinizi satın aldığınız etkinliğin organizatörü haricinde üçüncü kişilere iletilemeyeceği ve sizlere bildirilen amaçlar dışında başka amaçlarla kullanılamayacağını da belirtiriz. Buna karşın, kişisel bilgilerinizin uygulamacı ve mekan sahipleri ile bile paylaşılmasını istemez iseniz, siparişi tamamlamadan önce bizlere 0252 363 04 34 numaralı iletişim hattından ve/veya iletisim@maksimumyasam.com e-posta adresinden ulaşmanız gerekmektedir. Zira, bazı organizatörler, güvenlik gerekçesi ile ya da başkaca nedenlere istinaden, kişisel bilgileri bulunmayan müşterilere bilet satışı yapılmasını reddetme hakkına sahiptir. Ayrıca, kişisel verilerinizin muhafazasına ve kullanımına dair detaylı bilgilerin tümüne, Sitemizin, “Politikalarımız” bölümünde yer alan “Gizlilik Beyanı” bölümünden ulaşabileceğinizi belirtir, Gizlilik Beyanı’nın işbu Sözleşmenin eki ve ayrılmaz bir parçası olduğunu yineleriz.

23. Bu şart ve koşulların tamamı Türk Hukukuna tabidir. Maksimum Yaşam; biletinizi satın almadan önce sözleşme hükümleri ve içeriği konusunda, tüm tüketicileri önceden bilgilendirmiş olup, bileti satın alarak ve siparişi onaylayarak, işbu sözleşmenin düzenlemeleri hakkında tarafınıza ön bilgilendirme yapıldığını da kabul etmiş sayılacağınızı ve bu maddenin yazılı delil vasfında ispat vasıtası olduğunu da belirtiriz.
İşbu Sözleşmeden ve/veya hizmet ya da bilet satın alma işlemlerinden dolayı herhangi bir ihtilafın doğması durumunda, uyuşmazlığı öncelikle sulhen gidermeye çalışmak temel hedefimizdir. Buna karşın, sulh ile çözülemeyen durumlarda, sitemizden bilet satın alan siz tüketicilerin, olası sorunlarını ilgili mevzuatta yayımlanan parasal sınırlar çerçevesinde Tüketici Hakem Heyetlerine ve/veya Tüketici Mahkemelerine götürebileceğini bilmenizi isteriz. Ayrıca, sözleşmeden kaynaklı tüm uyuşmazlıklarda Bodrum Mahkemeleri ve İcra Dairelerinin yetkili olacağını ve işbu hükmün, “yetki sözleşme” mahiyetinde bir hüküm olduğunu da belirtiriz.

Mersis Numarası : 0611073246400001

Maksimum Yaşam Eğitim Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş.
Konacık Mah. Seyit Onbaşı Cad. No:33 /E.
PK: 48480 – Bodrum / Muğla
Telefon: 0252 363 04 34
E-posta: iletisim@maksimumyasam.com